12 TRADE
035 69 22 546

EEZ-READ™

De EEZ-READ™ is een nauwkeurige "waterpas" verbonden aan een horlogemaker de roestvrij stalen schijf die is stevig genoeg om een snelle lezing van het groen van de contouren, maar licht genoeg om te dragen in je broekzak tijdens het afspelen.  Het is de bedoeling om golfers op putts met subtiele of verwarrende brakes en werkt het beste op putts binnen 20 meter van de hole.

EEZ-READ™ won op de PGA Merchandise Show 2008 in Orlando de ‘’Best New Product Award’’.

De EEZ-READ™ heeft aan de onderkant een metalen marker die gemakkelijk te voorzien is van een bedrijfslogo.

De EEZ-READ™ wordt bekrachtigd door de gerenommeerde instructeur Butch Harmon.

EEZ-READ™ gebruikt kan worden in drie eenvoudige stappen:

  1. Lijn-op voor uw put en bekijk de break lijn.
  2. Plaats de EEZ-READ™ op de lijn halverwege tussen je bal en het gat voor het bepalen van de totale break.
  3. Plaats dan de EEZ-READ™ op dezelfde lijn binnen zes centimeter van de hole om te zien of dat break blijft tot aan de hole.

Als de bel in de EEZ-READ™ is in de 12 uur plaats, dan is het een bergopwaarts put; op de zes standpunt is het een downhill put; op de negen standpunt dat de put zal breken van links naar rechts en op drie zal het breken van rechts naar links.  Als de luchtbel rust tussen twee lezingen vervolgens de putt is een combinatie van beide.

Na slechts een paar holes, golfers leren vertrouwen op EEZ-READ™ lezen hun puts en opbouwen van vertrouwen in hun stellen.  Met behulp van EEZ-READ™ zal er ook sneller gespeed worden, spelers besteden minder tijd aan het lezen van hun lijn.

Onderdeel van 12 TRADE: