12 TRADE
035 69 22 546

Referenties

We hebben o.a. aan onderstaande bedrijven geleverd:

Stay Cool: IJsvormpjes voor MINI
Opdrachtgever: FEL Amstelveen

Een zomerse attentie voor 12.000 MINI rijders onder het mom van Stay Cool; een ijsvormpje in de vorm van een MINI. Het ijsje kunnen ze helemaal aanpassen naar hun eigen smaak en stijl. Net als de MINI zelf.

Wij werden door FEL in Amstelveen gevraagd het ijsvormpje te ontwikkelen en te leveren, en een handige verpakking te maken waarmee het vormpje verzonden kon worden.
Na ontvangst van de eerste tekeningen voor het ijsvormpje hebben wij het concept verder uitgewerkt. Omdat de vorm, de kleur, de look & feel en ook het logo precies bij de uitstraling van de Stay Cool actie en MINI moesten passen, hebben we eerst een proefmal voor het ijsvormpje laten maken.

Om het ijsvormpje te kunnen versturen, hebben we een handige verpak

king ontwikkeld die door de brievenbus paste. 12.000 MINI bestuurders ontvingen 1 ijsvormpje in deze verpakking. Op vertoon van de bijgeleverde flyer, konden zij nog eens 3 andere kleuren MINI ijsvormpjes ophalen bij de MINI dealer en direct hun airco laten checken. Met recht een coole actie. 
http://fel.nl/portfolio/mini-zomermailing/#readmore


Van banner tot trendy tas: Een uniek cadeau voor MOJO personeel 
Opdrachtgever: MOJO

Onze vaste klant MOJO kwam bij ons met een prachtige opdracht. Ze wilden hun personeel graag een uniek eindejaar cadeau geven. Daarbij dachten ze aan een tas zoals die van het Zwitserse merk FREITAG, dat oude vrachtwagenzeilen een tweede leven geeft in de vorm van eigentijdse en unieke tassen.
Hiervoor wilden ze weliswaar geen vrachtwagenzeilen gebruiken, maar oude MOJO banners die ooit dienst deden op festivals als Rockin the Park en Lowlands.

Wij vonden een naai-atelier in Nederland die de leukste stukken uit de banners knipte en daar stuk voor stuk unieke tassen van maakte.
Een bijzonder cadeau waarmee het personeel MOJO letterlijk altijd bij zich draagt. 


Binnen 2 seconden klaar: De pop up tent van NESCAFÉ
Opdrachtgever: NESCAFÉ


Onder haar Facebookvolgers verlootte NESCAFÉ enkele NESCAFÉstival arrangementen voor het Amsterdam Open Air Festival. En onderdeel van deze prijs; een handige pop-up tent die binnen 2 seconden staat.

12 TRADE verzorgde deze tentjes in de juiste PMS kleur en met het kenmerkende logo van NESCAFÉ.
Een handig tentje om na een enerverende festivaldag weer even tot jezelf te komen. En dankzij de rode kleur op elk festival altijd makkelijk terug te vinden.


Van A tot Z geregeld: Originele uitnodigingen voor Visma relaties 
Opdrachtgever: Visma

Voor een speciale uitnodiging voor hun relaties, kregen wij de vraag van onze klant Visma of wij ballonnen met logo en een A5 formaat kaartje met tekst en logo konden leveren. Geen probleem natuurlijk.

We hebben Visma aangeboden om ook het gehele verdere traject uit handen te nemen. We hebben de kaartjes bedrukt en daar met een superdotje (dubbelzijdig rond plakkertje) de bedrukte ballonnen op geplakt.
De enveloppes hebben we met het logo en het ‘port betaald’ stempel bedrukt, en geadresseerd aan de hand van het aangeleverde adressenbestand. Alles is door ons verzendklaar gemaakt en bij Post.nl aangeleverd. Zo kon Visma zich geheel focussen op het organiseren van de speciale dag. 


Een nieuwe naam: Promotiemateriaal voor Academie voor Vastgoed 
Opdrachtgever: Academie voor Vastgoed (voorheen NVM SOM)

Al langere tijd is de Academie voor Vastgoed (het opleidingsinstituut voor makelaars van de NVM) vaste klant van 12TRADE. Eind 2015 veranderden zij hun naam van NVM SOM naar Academie voor Vastgoed.

Daar hoorden natuurlijk nieuwe promotie-artikelen bij. Wij hebben voor hen tassen, koffers, paraplu’s en pennen in hun eigen PMS kleur laten maken, met natuurlijk de nieuwe naam daarop.
Perfect om deze nieuwe naam snel aan het grote publiek bekend te maken. 


Technisch hoogstandje: Het trilvest van Andre Kuipers
Opdrachtgever: ESA (European Space Agency)


ESA benaderde ons met de vraag om een voice-recorder te leveren met een extreem goede opnamekwaliteit en bedieningsgemak. De voice-recorder zou gebruikt worden voor André Kuipers tijdens één van zijn ruimtereizen.

TNO ontwikkelde een zogenaamd ‘tactiel’ vest dat de drager ervan helpt zich ruimtelijk te oriënteren door nauwkeurig trillingen te geven op bepaalde plekken op het lichaam. Dit werkt net zo intuïtief als een tikje op de schouder. Om de trillingen vast te leggen, is de techniek van de voice-recorder gebruikt en verwerkt in het trilvest voor Andre Kuipers. Alle handelingen die André Kuipers in de ruimte maakt, kunnen via dit vest worden opgenomen en later op aarde geanalyseerd worden. 


Speciaal voor de supporters: Een fanshop voor voetbalclub SDO 
Opdrachtgever: SDO Voetbalvereniging Bussum

Als sponsor van de Bussumse voetbalclub SDO, kreeg 12TRADE van hen de vraag of wij konden helpen bij het inrichten van een SDO fanshop.

We gingen op zoek naar leuke promotie-artikelen die in een fanshop niet mogen ontbreken: bidons, handdoeken, voetballen, paraplu’s, bekers, glazen, medailles, erelinten, pennen, mutsen, plunjetasjes, babyrompertjes, en meer. Met natuurlijk het logo van de club hierop gedrukt.
Een fanshop waarmee de ruim 1200 leden van de club hun hart kunnen ophalen. 


 

Onderdeel van 12 TRADE: